Конкурс Страшно & Вкусно Furisto

Скъпи приятели, пригответе се за едно страховито-вкусно предизвикателство за малки и големи! По случай Хелоуин ви каним да се включите в нашия конкурс - „Страшно & вкусно Furisto“!

 

Спечелете едномесечно меню!


Менютата ни Furisto, Furisto Veggie, Furisto Bezz за 14.10 ще пристигнат в празнична безцветна опаковка, която вие във вашето семейство можете да оцветите по празничен и забавен начин. Независимо дали дечицата ще оцветят кутията сами или с помощта на кака, батко, мама, татко, баба или дядо - ще  очакваме с нетърпение да споделите вашите маскирани интерпретации на опаковката Furisto. От споделените с нас оцветени опаковки ще изберем 9 финалиста, които ще качим в пост в социалните канали на Furisto. Победителя ще изберете вие с гласуване в коментарите под поста, а ние от Furisto сме приготвили три награди: второ и трето място ще отнесат вкъщи едноседмичен абонамент, а първенецът ще зарадваме с голямата ни награда АБОНАМЕНТ ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ.


Как да участвате?

  1. Оцветете хартиената транспортна опаковка (трябва да се оцвети с флумастри или пастели - с моливи не се получава), в която ще получите своята кухня на 14.10.
  2. Направете снимка на оцветената вече опаковка, споделете я във facebook или instagram и ни тагнете в публикацията (с бутона “tag people” преди да публикувате снимката) до 18.10 включително. 
  3. Жури в състав - шеф готвач, отговорник опаковчик и отговорник доставки ще избере 9 фаворита, които ще споделим в албум на 21.10. в социалните канали на Furisto.
  4. От 21.10 до 28.10 ще можете да гласувате за вашия фаворит, като оставите коментар под поста с албума. 
  5. На 29.10 ще обявим големия победител избран от вашите гласове, който ще получи награда – едномесечно меню Furisto, заедно с второ и трето място, които ще получат подарък седмично меню Furisto! 

Съвет!

Хартията, която използваме за опаковките, е гланцирана и е трудна (дори невъзможна) за оцветяване с моливи. Препоръчваме ви да използвате флумастри или водни бои.

Пожелаваме успех и много забавни моменти с маскирането на нашето "Страшно & Вкусно Furisto"!

Рецепта за вкусна супа леща с батат
Вкусна супа за малки деца и родители :)