ЗА НАС


Нашият екип има зад гърба си повече от 10 години опит в приготвянето на пълноценно детско меню с подбрани продукти. С Furisto нашият екип иска да даде шанс на всички деца да ядат качествена и истинска храна. Подбираме внимателно партньорите си, така че да сме сигурни, че избираме само качествени продукти, такива каквито всяко дете заслужава да яде. 

Ползваме най-модерното оборудване, покриващо най-високите стандарти, за да сме сигурни, че ще можем да създаваме пълноценно съвременно меню за малките откриватели.

Използваме комбинация от био продукти и свежи продукти от доверени производители, за да направим достъпно меню. Ползваме био млечни продукти, био варива и брашна, сезонни био плодове и зеленчуци, а месото и рибата взимаме от доверени доставчици. 

МИСИЯ

Вярваме, че можем да променим културата на хранене в България, хапка по хапка. Целта ни е да направим пълноценното хранене достъпно навсякъде, защото  всяко дете заслужава да яде качествена и истинска храна.  Искаме и родителите извън София да бъдат спокойни, че има на кого да се доверят и да набавят за децата си пълноценна детска кухня от доверени източници. 

Търсим си съмишленици! 

Ако искате да станете част от най-вкусната мисия и да станете представител на Furisto в своя град, започнете като научите повече за франчайза ни ето тук.