млечна детска кухня качество

За нас


Ние сме Маргарита и Мартин и интересът ни към здравословния начин на живот и пълноценното хранене започна през далечната 2009 г. с раждането на първото ни дете. Както често се случва, родителството промени из основи отношението ни към храната и към природата. Дадохме си сметка колко е важно с какво храним децата си и как всеки малък избор афектира бъдещето им. Започнахме да издирваме био продукти, но по магазините те бяха рядкост и буквално изминавахме маратон из целия град в търсене на качествена храна. 


Решихме, че няма да чакаме някой друг да промени отношението към детското хранене и сами го направихме. Поставихме си за цел да докажем, че да храним децата си пълноценно може да бъде мисията възможна. А споменът за нашите “любими” ястия от собственото ни детство (всеки има по едно, което никога няма да забрави) ни мотивира да създадем една по-различна детска кухня, с която децата да заобичат храненето и да останат само с хубави спомени.  


Използваме най-съвременно оборудване, отговарящо на най-високите стандарти, за да гарантираме, че можем да създадем пълноценно съвременно меню за малките изследователи.

Използваме комбинация от био и пресни сезонни продукти от доверени производители, за да създадем достъпно меню. Използваме био млечни продукти, био варива и брашна, сезонни био плодове и зеленчуци, а месо и риба купуваме от доверени доставчици.

МисияВярваме, че можем да променим културата на хранене в България, хапка по хапка. Нашата цел е да направим пълноценното хранене достъпно навсякъде, защото всяко дете заслужава да се храни с качествена и истинска храна. 

детска кухня фуристо софия
храна за деца в детската градина

Култура на хранене


Знаем колко тревожни стават родителите в момента, в който настъпи време децата им да тръгнат на ясла, градина или училище. Част от нашата мисия включва това да сме сигурни, че децата продължават да ядат пълноценна храна и след като се отделят от родителите. 

Ролята на детските заведения в отглеждането на децата става все по-голяма и по-решаваща. А храненето е съществена част от това как ще растат малките откриватели. В момента, в който настъпи време децата им да тръгнат на ясла, градина или училище, родителите започват да изпитват всякакви притеснения. “Какво ще ядат малките им откриватели“ е един от будещите тревога въпроси.


Ако имате детско заведение и искате да предложите на децата или учениците си истинска храна, с която те да растат здрави, а родителите им да са спокойни - Furisto e на ваше разположение. Ние си партнираме с различни детски заведения и се грижим за пълноценното хранене както на най-малките в яслите и градините, така и на по-големите в училищата.
Свържете се с нас, за да научите как можете да станете наш партньор!


свържете се с нас Елате на борда на мисията на Furisto!  

Нека заедно променим културата на хранене на децата в България като направим пълноценното хранене достъпно. Станете наш франчайз партньор и стартирайте свой бизнес в своя град. Научете повече.